Preloader

# 8 ste veulen van 2021 is er !!!! Wat een prachtig merrieveulen van Cipollini x Heartbreaker !! Second Life Stables dubbel vastgelegd , we zijn al verliefd op haar !!

  • # 8 ste veulen van 2021 is er !!!! Wat een prachtig merrieveulen van Cipollini x Heartbreaker !! Second Life Stables dubbel vastgelegd , we zijn al verliefd op haar !!

 

Ze is er !!!! Prachtig merrieveulen van Cipollini x Heartbreaker , wij zijn alvast verliefd erop !!!

 

Vader Cipollini werd verkocht als veulen aan de Familie Luminatti in Brazilie.

 

Momenteel wordt Cipollini gereden door Victor Luminatti, samen vormen ze een geweldig team.

In de jump off FEI-WBFSH Jumping 'World Breeding Championships for Young Horses 2019' behaalde hij een zilvere medaille onder de 7 jarige paarden.

Cipollini loopt 1.45m met een geweldige mentaliteit. 

 

De moeder van Cipollini is Kashira, Kashira bezorgde ons alvast een veelbelovend nageslacht.

  •  De oudste nakomeling is Quidams Ruby Second Life Z geboren in 2009. Ze sprong op 7 jarige leeftijd 1.40m. Dit deed ze met geweldige resultaten. Hier behaalde ze enkele gouden medailles maar ook heel wat ereplaatsen. Quidams Ruby wordt nu gereden in Columbia, hier neemt ze deel aan Grand Prix 1.40/1.45m niveau met geweldige resultaten. Ze verdiende in 2019 de 3e plaats voor het nationaal kampioenschap. 
  • Carthago Ruby' s from Second Life Z is geboren in 2010. Ze liep op 6jarige leeftijd 1.30m. Op dat moment werd ze verkocht aan een fokkerij.
  • Ochoa from Second Life Z (2014) is goedgekeurd bij 2 stamboeken, ze hebben hem helaas een andere sportnaam gegeven in USA.
  • Cinderella,  from Second Life Z geboren in 2011, werd verkocht aan een fokkerij in Brazilië. De huidige eigenaresse liet ons weten dat ze het fantastisch deed in de sport, maar de peesblessure haar terugbracht naar de fokkerij. 

 

Grazy , de grootmoeder van Kashira is de volle zus van Dimena en de goedgekeurde hengsten Dimenos I en Dimenos II (internationale 1.60 paarden).

Sandro in combinatie met een Gepard-dochter is vaak een super combinatie, zie ook: Silvio I Silvio II en Sandro Song).

 

De moeder van dit verwachte veulen is Hittentit From Second Life Z, een fokmerrie uit de fantastische hengst Heartbreaker.

Haar eerste nakomelingen bevestigden ons idee over deze lijn en zien er veelbelovend uit.

 

Heartbreaker staat bekend om zijn snelle reflexen, hoge springaanleg en voorzichtigheid.

Heartbreaker geeft zijn veulens dezelfde kwaliteit en het lijkt erop dat onze merrie deze kwaliteiten ook aan haar nakomelingen geeft.

Hittentit from Second Life Z, is de enige nakomeling die we hebben van Ulla I, een prachtige Cassini-merrie die we kochten nadat we haar in vrijheid hadden zien springen.

Bij de eerste aanblik van Ulla I , waren we verliefd , helaas stierf ze bij een ongeluk , nadat ze ons " Hittentit from Second Life Z " had geschonken.

* Karamel W (Ulla's moeder bracht ook niet veel nakomelingen , een van hen sprong 1.30m als 6 jarige)

* Karamel's moeder " Cinderella " bracht alleen Karamel op de wereld. De volgende moeder "Glimmer" die de 4e generatie is, gaf een aantal van 1.50m en 1.60m paarden.

More News